MÜŞTERİ HİZMETLERİ (0212) 320 88 90
E-POSTA destek[@]benqservismerkezi.com
Çalışma Saati 09:00 - 19:00
Arıza Tespit Formu

BenQ Laptop Yedek Parça

BenQ Laptop Yedek Parça

BenQ Laptop Yedek Parça : Notebook ve laptop bilgisayarlar günümüzde en sık kullanılan bilgisayar türleridir. Bu bilgisayarlar uzun süre kullanıma uygun olarak üretilmektedir. Fakat kullanıcı hataları nedeni ile bazı zamanlarda bu cihazlarda arıza görülebilir. laptoplarda ve notebook bilgisayarlarda arıza görülmemesi için mutlaka bu cihazlar yılda iki kez olmak üzere bakımı yapılması gereken cihazlardır.

BenQ teknik servisi olarak tarafımızca notebook bakım laptop bakım hizmeti verilmektedir. Bu hizmetlerin yanı sıra BenQ servisi tarafından siz değerli müşterilerimiz için tüm bilgisayarlarda klavye tamiri, diz üstü bilgisayarlarda hard disk kurtarma işlemleri, kırık ekran değişimleri, laptop ve notebook tüm aksesuarlar, notebook ve laptoplara özel yıllık bakım, antivüris satışı, temel tamir hizmetleri, işlemci değişimi, yazılım desteği, tuş takımı notebook satışı, notebook menteşe değişimi, notebook ve laptop anakart değişimi, laptop satışı ve laptop menteşe değişimi hizmetlerimiz bulunmaktadır. Laptop ve notebookların arıza yapması istenmiyor ise ki hiçbir cihaz kullanıcısı bilgisayarının arızalanmasını istemez. Buna göre cihazların kullanıcı hatalarına davetiye çıkartan cihazları yere düşürme veya cihazlara sıvı teması yapılması gibi kazalar oluşturulmamalıdır.

BenQ Laptop Yedek Parça

BenQ laptop yedek parça satışı yapan firmamız, notebook yedek parça satışı da yapmaktadır. Satışlarını yapmış olduğumuz yedek parça ürünleri; laptop ve notebook ekran, laptop ve notebook ekran kasası,  laptop ve notebook klavye, laptop ve notebook adaptör, laptop ve notebook aksesuar, laptop ve notebook pil anakart, laptop ve notebook menteşe, laptop ve notebook şarj soketi, laptop ve notebook alt kasa, laptop ve notebook power jack, laptop ve notebook tuş takımı, laptop ve notebook ekran çerçevesi, laptop ve notebook üst kasa, laptop ve notebook lcd cover, laptop ve notebook lcd data kablosu, laptop ve notebook dc jack, lcd panel, laptop ve notebook adaptör girişi, laptop ve notebook lcd ekran, laptop ve notebook batarya, laptop ve notebook dvdrw, laptop ve notebook şarj aleti ve laptop ve notebook şarj cihazı olarak sıralanabilir. Bu yedek parça satışlarımızdan faydalanmak istiyorsanız iletişim adreslerimizden, telefon numaralarımızdan ve mail adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz.

 

Comments are closed.

Call Now ButtonHemen Ara..